יום ש', כח’ בכסלו תשע”ה

חיפוש באתר

11:17 (23/10/09)
אגודת חלמיש
הרקטות כבר ממש בחצר שלכם לא מדרום. מהמרכז. כן, כן, משטחי יהודה ושומרון אתם שם, שוכני מדינת תל אביב, מזמן מצויים בטווח מחוגת הרקטות. מומלץ לכם להתעורר (אגודת חלמיש)

01:17 (11/12/09)
אגודת חלמיש
מה היה קורה אילו נמסרו שטחי יהודה ושומרון לרשות הפלשתינית? התשובה בפנים

ד"ר תאופיק מוחמד חבר לשעבר בארגון טרור מצרי, העניק ראיון מרתק לערוץ 7, בו הוא מספר על השינוי שעבר, רגע לפני שביצע רצח נורא. אבל המעניין הוא המסר שיש לו לעם בישראל: אל תכנעו לטרור, ויתורים רק יגבירו את התיאבון של המחבלים לפיגועים נוספים (אגודת חלמיש)

אגודת חלמיש *אובייקט:אגודת חלמיש 3* *אובייקט:אגודת חלמיש* לנוחות הגולשים הוידאו מוגש בשני פורמטים לא מצליח לצפות? לחץ כאן אל תתנו לחיוכו החביב של ד"ר תאופיק חמיד להטעות אתכם: הוא היה תלמידו האישי של הד"ר איימאן אל-זוואהירי, סגנו של אוסאמה בין לאדן, מפקד ארגון אל-קאעדה, ופעל בשורותיו של ארגון טרור מוסלמי – עד שמצפונו לא איפשר לו להמשיך. קולו של חמיד, בראיון הבלעדי ליוני קמפינסקי מערוץ 7 באנגלית, הוא קול שיערב לאוזניהם של היהודים הנאבקים על כבודם ועל קיומה של מדינתם. חמיד, השתתף בוועידת הנשיא בשבוע שעבר, סבור שהיהודים "עשו את המיטב שיכלו לעשות" מול הדרישות של המוסלמים, וכי כעת הגיע תורו של העולם המוסלמי לעשות שינויים וויתורים. “כעת הגיע תורנו... אנשי ההוראה המוסלמים צריכים לשנות את הדרך שבה הם מלמדים. המוסלמים הם אלה שצריכים לעשות כמה ויתורים, אחרת הבעיה לא תיפתר.” חמיד אומר שהצטרף לארגון הטרור משום ש"רציתי לשרת את הא-ל". זו לא היתה תולדה של מצוקה כלכלית או משהו מהסוג הזה, הוא אומר. כוונותיו הכנות נוצלו ליצירתה של "חשיבה אלימה וג'יהאדיסטית,” הוא מסביר. “שקלתי לבצע פשעים בשם א-להים אבל תודה לא-ל שברגעים הקריטיים מצפוני התעורר וסירבתי להמשיך.” כששאלנו אותו מה המסר שלו לעם היהודי, הוא אמר: “אתם עם גדול, ובזמנים הקשים ביותר, כמו בעת שהנאצים שמו אתכם בתוך תנורים, הצלחתם לצאת מזה ולבנות מדינה נהדרת של זכויות אדם. ולכן, אל תתנו למדינה שלכם להיכנע לברבריות. הילחמו למענה והשתמשו בכל טקטיקה אפשרית בכדי לעמוד מול [הברבריות].” "לעולם אל תיכנעו לקיצונים,” המשיך חמיד. “ככל שתוותרו יותר, הם יתקיפו אתכם יותר. במחלוקת הקריקטורות של מוחמד [בסקנדינביה], הקיצוניים לא הפגינו במשך ארבעה חודשים – ורק כאשר העיתון התנצל הם התחילו להפגין. כך שאנו למדים שבעיניהם אין לוויתורים כל משמעות אלא כאור ירוק להתקיף אתכם עוד יותר.” כשנשאל אם הוא פוחד, אמר חמיד בביטחון: “לא.” שאלנו אותו מדוע לא – הרי הושמעו נגדך איומי רצח.חמיד ענה: “משום שאני בוטח בו... אני יודע שאני עושה משהו טוב. אם יצליחו להרוג אותי, הם לא יצליחו להרוג את הקול שלי. יקומו עוד אלפי תאופיק חמידים".ערוץ 7למדור הוידאו לחץ כאן

סרט חדש: החרם על ישראל - כל האמת
מרן הגרי"ש אלישיב הורה לי לעשות הכל למניעת גירוש גוש קטיף
התנחלות בשיטת מרן החזון אי"ש זצוקללה"ה
וואלה!: איך אומרים ביידיש "ארץ ישראל שלנו"?
תגובות: 0   צפיות: 12