יום ה', יז’ בניסן תשע”ד
חיפוש באתר

11:17 (23/10/09)
אגודת חלמיש
הרקטות כבר ממש בחצר שלכם לא מדרום. מהמרכז. כן, כן, משטחי יהודה ושומרון אתם שם, שוכני מדינת תל אביב, מזמן מצויים בטווח מחוגת הרקטות. מומלץ לכם להתעורר (אגודת חלמיש)

01:17 (11/12/09)
מה היה קורה אילו נמסרו שטחי יהודה ושומרון לרשות הפלשתינית? התשובה בפנים

01:09 (18/06/10)
אגודת חלמיש
ד"ר תאופיק מוחמד חבר לשעבר בארגון טרור מצרי, העניק ראיון מרתק לערוץ 7, בו הוא מספר על השינוי שעבר, רגע לפני שביצע רצח נורא. אבל המעניין הוא המסר שיש לו לעם בישראל: אל תכנעו לטרור, ויתורים רק יגבירו את התיאבון של המחבלים לפיגועים נוספים (אגודת חלמיש)
תגובות: -1
צפיות: -1

מי אנחנו ? אגודת חלמי"ש - חרדים למען יהודה ושומרון מונה בתוכה אלפי חברים ואוהדים חרדים לדבר ה', חסידים ואנשי מעשה, מכל החוגים והעדות אשר בכרם בית ישראל, אשר חפצים לקיים את מצוות יישוב ארה"ק, כפי דעת גדולי ישראל. באגודת חלמי"ש תומכים רבנים גדולי תורה וידועי שם שליט"א.... אגודת חלמי"ש גדולי ישראל בכל הדורות דיברו וכתבו בשבח מצוות יישוב ארה"ק והעלייה אלייה וכו' [ראה כאן רשימה חלקית]. אולם בימנו ישנם שמנסים לקעקע את האמת הצרופה, ולעוות את דברי חז"ל ורבותינו הק'. וכל המשנה ידו על התחתונה. אגודת חלמי"ש - חרדים למען יהודה ושומרון מונה בתוכה אלפי חברים ואוהדים חרדים לדבר ה', חסידים ואנשי מעשה, מכל החוגים והעדות אשר בכרם בית ישראל, אשר חפצים לקיים את מצוות יישוב ארה"ק, כפי דעת גדולי ישראל. בימינו התברר שמלבד מצוות יישוב ארה"ק, יש סכנה של "פיקוח נפש" במסירת שטחי ארה"ק לערבים. וכפי שכולנו ראינו לאחר גירוש יהודי גוש קטיף, ש"הסכמי שלום" כוונתם אצל המחבלים - רקטות וקסאמים. לפני הגירוש הנ"ל כשחילקנו עלונים בבית כנסת מסוים באשדוד שהקסאמים יגיעו לאשקלון ואשדוד, וחייבים למנוע האסון וכו', היו כאלו שלעגו, וכי יתכן שקסאמים יגיעו עד אשדוד?? הרי זו "קיצוניות" לומר כך... אולם במלחמת עופרת יצוקה לאחר שרח"ל התעופפו רקטות וטילים בשכונות אנ"ש באשדוד; קרית גת; אשקלון; באר שבע ועוד, והערים נהפכו ל"ערי רפאים", נוכחו הכל לדעת כי נאמנים דברי התורה הקדו' והוא יהיה פרא אדם, עם המחבלים א"א לעשות שלום. אי לכך חובה עלינו למנוע בס"ד מהממשלה החילונית לגרש יהודים בארה"ק, וכפי הפסק של מועצת גדולי התורה משנת תרצ"ז - שאסרו בתוקף להסכים למסירת שטחי ארה"ק לנכרים. לשאלת רבים: באגודת חלמי"ש תומכים רבנים גדולי תורה וידועי שם שליט"א. מפאת החוצפא ייסגא שבדורנו [ראה דוגמא כאן] לא נמנה אותם כאן כרוכלא. אין באתר משום המלצה כל שהיא לאינטרנט, ואין הדברים נכנסים לכאן אלא בשביל אותם שבין כך נמצאים. דעת תורה מאת מרן החזון איש זצוקללה"ה [בספרו חזו"א זרעים הלכות שביעית סי' כ"ד. מלוקט מדבריו עי"ש], וז"ל: "שני לאוים יש בתורה בנתינת מקום לעכו"מ בארץ, "לֹא יֵשְׁבוּ בְּאַרְצְךָ פֶּן יַחֲטִיאוּ", "לא תחנם". ודין איסור ישיבה הוא שנתחייבנו לגרשו מארצנו. והוא חיוב על כל אחד מישראל, וכש"כ מי שמוכר לו בית או שמשכירו שעובר בל"ת זו. ודין לא תחנם ליתן להם חנייה בקרקע לכו"ע נוהג בכל עובד כו"מ. אבל הדבר מוכרע מסברא, שדין זה בכלל הרצון שתהיה הארץ מיושבת מישראל ולא יחנו בארץ עובדי ע"ז. וארץ ישראל היא גם בגלותנו, והרי אנו מחויבים בישובה ולדור בה גם בגלותנו. וכמו שהאריך הר"מ [פ"ה מהל' מלכים], וכמש"כ הרדב"ז [פ"ד מהל' סנהדרין ה"ו]. והנה נתבאר שמכירת בתים ושדות לעע"ז אף בזמן הזה מן התורה. ואין חילוק בין אם כבר יש לו להעכו"מ קרקע בארץ או לא, דבכל בית ושדה שמוסר להם הרי הוא נותן חני' לעכו"מ בקרקע זה... אין כאן מקום להסתפק כלל, וח"ו לנהוג קלות ראש בלא תעשה דאוריתא. עכל"ק. דעת גדולי ישראל - ראה במדור דעת תורה www.daattorah.022.co.il

סרט חדש: החרם על ישראל - כל האמת
מרן הגרי"ש אלישיב הורה לי לעשות הכל למניעת גירוש גוש קטיף
התנחלות בשיטת מרן החזון אי"ש זצוקללה"ה
וואלה!: איך אומרים ביידיש "ארץ ישראל שלנו"?
תגובות: -1   צפיות: -1